Tuesday, 13 November 2012

ANWAR, IZZAH DAN PR PERJUANGKAN HAK KEBEBASAN BERSUARA


                             
                                                                              VS


Acapkali kita dengar laungan anwar dan rakan-rakan reformis palsu yang mmperjuangkan hak kebebasan bersuara, hak untuk berhimpun versi ganas Bersih 2 1/4, hak untuk bawak anak beranak terajui parti, hak bagi projek pada kroni, n mcm2 lagi jenis hak. tapi yang menarik untuk diperkatakan di sini adalah hak kebebasan bersuara versi anwar (anwar ni suka sgt bersuara, so bgla peluang). Tapi yang terbaru, anwar anak beranak n kroni nak saman utusan sebab kes anaknya  si nurul izzah yang terlepas cakap pasal kebebasan memilih agama. So, hak kebebasan bersuara yang diperjuangkan anwar untuk rakyat Malaysia (kononnya) sebenarnya retorik belaka dan indah khabar dari rupa. Sebenarnya bukan hak bersuara rakyat, tapi sebenarnya hak bersuara anwar, anak beranak, kroni dap dan pas khususnya mat sabu (yang suka bersuara macho dan gersang dalam perbualan telefon dgn bini orang). hak bersuara bagi membolehkan mereka menawan................................................................................................................................... 
'tasik' putrajaya je.

Di mana silapnya utusan?? Salah ke kalau menyampaikan berita mengenai ikon-ikon heeebbbbaaaaaattttt golongan reformis? adakah mereka perlu disekat hak untuk menyampaikan wadah? disekat hak bersuara, disekat hak menyampaikan maklumat berkaitan penipuan anwar dan keluarga? Adakah mereka melaporkan berita yang berunsur fitnah?? atau izzah dan anwar sebenarnya yang bersekongkol memutar belit kenyataan. 

Silalah saman utusan pak anwarbi. rakyat pun x sabar nak tgk bukti-bukti yang akan dibawa ke mahkamah. Siapa penipu besar!!! Siapa Pemfitnah!!! akan dibongkarkan!!!


Fakta Menarik!!

  • Anwar dan kroni = hak bersuara + hak berhimpun ala Bershit!+ hak mengamalkan gay dan bisex, etc.
  • Izzah = Hak kebebasan memilih agama bagi orang Melayu + hak gay +etc
  • Utusan = media berunsur nasionalis, memperjuang kemerdekaan, menyampaikan berita benar untuk menyedarkan rakyat yang tertipu dgn kebolehan penipuan anwarbi.

0 comments:

Post a Comment